ΔΩΡΕΑΝ e-Περιοδικό "Eλξη"
1200 εγγεγραμμένοι !
Συμπλήρωσε κι ΕΣΥ ΤΩΡΑ το e-mail σου στην παρακάτω
φόρμα εγγραφής και θα λαβαίνεις κάθε δύο μέρες
εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το e-Περιοδικό "Eλξη" με βήμα-βήμα
οδηγίες για το πως μπορείς άμεσα να αυξήσεις
την επιτυχία σου με τις γυναίκες !

Εγγυώμαι ότι η διεύθυνσή σου δεν θα χρησιμοποιηθεί για οποιο-
δήποτε άλλο σκοπό κι ότι θα παραμείνεις 100% ανώνυμος. 

ΑΡΧΙΚΗ     ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ    4 ΜΥΘΟΙ     ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ     ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ     ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
DOWNLOADS    ΠΡΟΪΟΝΤΑ     ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ     FORUM     ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ !     ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ !

 

ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΦΛΕΡΤ-ΝΕΥΡΟΓΛΩΣΣΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ

INDEX & DISCLAIMER


ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ


Μην το διαβάσεις, είναι μερικές λέξεις που χρησιμοποιούνται συχνά στη μέθοδο...

Μα μην το διαβάσεις!

 

PUA: Pick Up Artist 

Είναι μια γενική ονομασία που έχει δοθεί σε όλους όσους έχουν
μετατρέψει το φλερτ σε ένα είδος τέχνης. Η διαφορά ενός pua με
τον κλασσικό "Καζανόβα" είναι πως ο πρώτος αντλεί ευχαρίστηση
απλώς από το "παιχνίδι" του να πλησιάσεις και να αρχίσεις να
δημιουργείς έλξη με μια γυναίκα, χωρίς να ενδιαφέρεται
απαραίτητα να καταλήξει στο κρεβάτι μαζί της.
Βέβαια, το γεγονός πως απολαμβάνει την διαδικασία ανεξάρτητα
από την κατάληξη, σε συνδυασμό με τις ισχυρές μεθόδους που
χρησιμοποιεί, έχουν σαν αποτέλεσμα να καταλήγει στο κρεβάτι
συχνά ! Πέραν τούτου, πολλοί pickup artists κάποια στιγμή
αποφασίζουν να δημιουργήσουν μακροπρόθεσμη σχέση, καθώς η
αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορείς να
κάνεις με μια γυναίκα εκτός από το σεξ, και βεβαίως οι
τακτικές τους μπορούν να εφαρμοστούν και μέσα σ`αυτό το
πλαίσιο. Οι pickup artists χωρίζονται σε πολλές κατηγορίες
ανάλογα με την "σχολή" σκέψης που παρακολουθούν. Προσωπικά
θέλησα να διαδόσω ότι ποιό υγιές υπάρχει από τις μεθόδους τους
καθώς ξέρω πως μπορούν να βελτιώσουν την επικοινωνία
των ανδρών με τις γυναίκες. Έτσι τους ονόμασα δημιουργούς
έλξης. Υπάρχει και η λέξη "Βουτουπου", από το μυθιστόρημα
The Game (Το Παιχνίδι) του Neil Strauss, o οποίος ήταν μαθητής
των δασκάλων μου. Σημαίνει "Βιρτουόζος του πεσίματος",
αλλά ε, πιστεύω πως η απόδοση "δημιουργός έλξης" είναι καλύτερη.

ΑΣΜΕΙΦΙΖΩ(ΑΣ ΜΕΙνουμε ΦΙλοι) (LJBF: Let`s Just Be Friends)


Ο εφιάλτης κάθε άντρα είναι να του πει η γυναίκα που του αρέσει πως τον βλέπει σαν φίλο.

Μ`άλλα λόγια, τον θέλει στη ζωή της, αλλά όχι ανάμεσα στα πόδια της ! Έτσι, αναπτύσσεται μια «μονόπλευρα» φιλική σχέση, όπου εσύ την ποθείς, αυτή σε απορρίπτει, και απευθύνεται σε σένα μόνο όταν θέλει να πει κάπου τα παράπονά της για όλους τους άλλους με τους οποίους κοιμάται αντί για σένα, ή όταν θέλει να ζητήσει κάποια γελοία εξυπηρέτηση.

Πολλοί άντρες επιδιώκουν αυτού του είδους την πλατωνική σχέση με τις κουκλάρες, πιστεύοντας λανθασμένα πως έτσι βρίσκονται ένα βήμα από το κρεβάτι τους, χωρίς να καταλαβαίνουν πως πρόκειται για ένα μονόδρομο που οδηγεί ακριβώς στην αντίθετη κατεύθυνση.

Γενικά, για τον Δημιουργό Έλξης το ασμείφισμα θεωρείται α-πα-ρά-δεκ-το. Δεν εννοώ πως είναι κακό να έχεις φιλίες με γυναίκες, αλλά σαν μέθοδος για να τις ξαπλώσεις στο κρεβάτι είναι άκρως αναποτελεσματική.

ΑΣΠΙΔΑ(shield)

Ο όρος περιγράφει το φυσιολογικό αμυντικό σύστημα που έχουν οι γυναίκες απέναντι στους άντρες που τις φλερτάρουν. Υπάρχουν πολλοί αποτελεσματικοί τρόποι να διαπεραστεί η ασπίδα, ένας από αυτούς είναι το να μην παρακαλάς. Οι δύο πιο συνηθισμένοι τύποι ασπίδας των γυναικών είναι το «δεν είμαι ακόμα έτοιμη» ή «περνάω μια φάση που θέλω να μείνω μόνη μου, να τα βρω με τον εαυτό μου...»

( ναι καλά! Αλλά αν δεν είσουν εσύ που τη φλερταρες κι ήταν ο Τομ Κρουζ, θα έλεγε το ίδιο;) και το «λυπάμαι, αλλά έχω φίλο». Γι` αυτό και υπάρχουν και οι φιλοαγνοητές...!

ΙΚΕΣΙΑ(supplication)


Ικεσία στην ορολογία της Έλξης είναι όταν κάποιος ανέχεται καταστάσεις και συμπεριφορές  μόνο και μόνο με την ελπίδα ότι θα κάνει σεξ, τη στιγμή που σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα τις απέρριπτε. Για παράδειγμα, αν κάποιος σε έβριζε θα θύμωνες, ενώ αν το έκανε μια γυναίκα που ποθείς, θα το άφηνες "να πέσει"...

 

Για τον Δημιουργό Έλξης\ η ικεσία είναι ανεπίτρεπτη. Αν έχει να διαλέξει ανάμεσα στο να ικετεύσει την γυναίκα που του αρέσει και στο να την χάσει, τότε θα προτιμήσει το δεύτερο, και θα πάει να απευθυνθεί σε άλλες δέκα ! Ωστόσο, το τι ορίζεται ως ικεσία και τι όχι μερικές φορές είναι διφορούμενο, και εξαρτάται από τις συνθήκες.

 

Επίσης, για να το κατανοήσει κάποιος, προϋποθέτει να κατανοήσει πρώτα κάποια πράγματα για τον εαυτό του. Γενικά παίρνει αρκετό χρόνο μέχρι να αποβάλλει κανείς πλήρως τη συνήθεια της ικεσίας, αλλά σημασία έχει να βελτιώνεσαι.

ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ(wingman)


Αρκετές φορές οι Δημιουργοί Έλξης σχηματίζουν ομάδες των δύο, και βγαίνουν για γυναίκες! Ο ένας από αυτούς,συνήθως ο πιο έμπειρος, λειτουργεί ως ιπτάμενος, αναλαμβάνει δηλαδή να «στρώνει» το έδαφος όταν ο άλλος εντοπίσει μια γυναίκα που τον ενδιαφέρει για να την φλερτάρει. Κάτι τέτοιο δουλεύει πολύ όταν η γυναίκα είναι με παρέα, οπότε ο ιπτάμενος αναλαμβάνει να κάνει την πρώτη επαφή και να απασχολήσει τους φίλους της προκειμένου ο άλλος να έχει το πεδίο ελεύθερο μαζί της.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΑΠΟΔΟΧΗ (social proof)


Αφορά οποιαδήποτε πράξη αποσκοπεί στο να αποδείξεις στην κοινωνία ότι αξίζεις σεβασμό.


Στην ορολογία της Έλξης εννοούμε οποιαδήποτε πράξη αποσκοπεί στον να δείξεις στους άλλους ότι είσαι μεγάλος επιβήτορας. Αυτό συμπεριλαμβάνει επίδειξη, προσπάθειες εντυπωσιασμού ή το να κυκλοφορείς με κουκλάρες χωρίς να ενδιαφέρεσαι πραγματικά γι` αυτές, απλώς για να πιστεύουν όλοι ότι είσαι παιδαράς. Το τελευταίο είναι κάτι που βλέπουμε να εφαρμόζουν συχνά οι διάσημοι (ηθοποιοί, τραγουδιστές κτλ). Η αλήθεια είναι, πως όταν επιδεικνύεις μια ωραία γυναίκα στο πλάι σου, αυτομάτως γίνεσαι πολύ ελκυστικός και σε αρκετές άλλες ωραίες γυναίκες. Έτσι, πρόκειται για μια τεχνική που εφαρμόζεται από αρκετούς άντρες.

Ωστόσο, αυτό δεν αλλάζει πως η επίδειξη φανερώνει έναν αδύναμο άνθρωπο που έχει ανάγκη από την αποδοχή των άλλων για να μπορέσει να λειτουργήσει.

Ένα από τα πράγματα που μου αρέσει στους δασκάλους μου, είναι πως δεν προσπάθησαν να τραβήξουν την προσοχή μου λέγοντάς μου κάτι σαν «η μέθοδος δουλεύει γιατί να, κατάφερα να τα φτιάξω με την άλφα ή την δείνα διάσημη».


Ο αληθινός Δημιουργός Έλξης χρησιμοποιεί τις μεθόδους για να φλερτάρει τις γυναίκες που πραγματικά τον ενδιαφέρουν αντιμετωπίζοντάς τες σαν ανθρώπους, κι όχι σαν αντικείμενα επίδειξης.

ΚΟΥΚΛΑΡΑ(HB: Hot Babe ή Hard Body ή Honey Bunny)

Αν βαθμολογούσαμε την εμφάνιση των γυναικών απο το 1 ως το 10, σε αυτή την κατηγορία ανήκουν όσες πιάνουν από 8 και πάνω. Ωστόσο, επειδή τα γούστα είναι υποκειμενικά, ο όρος χρησιμεύει μόνο για να συνεννοούμαστε...

ΜΟΝΟΗΤΗΣ(one-itis)

Έτσι ονομάζουμε εμείς τη συχνή «ασθένεια» του να δίνεις υπερβολική σημασία σε μια γυναίκα ακόμα κι όταν εκείνη δεν ανταποδίδει τα αισθήματά σου ή δεν έχει κάνει τίποτα για να αποδείξει  την προσοχή σου. Όταν πάσχεις από μονοήτη έχεις την εξωφρενική πεποίθηση ότι για τη  γυναίκα αξίζει να χάσεις το πορτοφόλι σου, την αξιοπρέπειά σου και κατ` επέκταση τον ανδρισμό σου (να γίνεις χαλί στα πόδια της, να σέρνεσαι ξωπίσω της και όλες τις αηδίες που λένε στα καψουροτράγουδα) κάτι που εξ` ορισμού είναι παράλογο. Τι να θέλει μια γυναίκα από  τον ανδρισμό σου; Στην χειρότερη περίπτωση μπορεί και να παρανομήσεις για χάρη της (γενικά, τα ξεπουλάς όλα...)

Συχνά οι ωραίες γυναίκες προκαλούν μονοήτη στους άντρες μόνο και μόνο εξ` αιτίας της εξωτερικής τους εμφάνισης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ένας ταξιτζής που μου έλεγε πως φλέρταρε με ένα κουνελάκι του playboy, η οποία τον έβαλε να της γράψει το διαμέρισμά του, χωρίς μάλιστα να την έχει αγγίξει και μετά τον παράτησε. Και έμοιαζε περήφανος κιόλας !!!

Αν το βρίσκεις υπερβολικό, να ξέρεις πως σε άλλες συνθήκες, με άλλη μορφή, μπορεί να συμβεί και σε σένα. Είναι πιθανό να σου θυμίζει κάποιες καταστάσεις...

Σαν Δημιουργοί Έλξης διαθέτουμε πολύ δραστικά όπλα καταπολέμησης του μονοήτη ώστε νa βοηθήσουμε όποιον χάνει το δρόμο του. Το μεγαλύτερο απ`όλα είναι να έχεις πολλές επιλογές και να μάθεις να αναγνωρίζεις τις ποιοτικές γυναίκες ώστε να μην εστιάζεσαι στις λάθος.

Θα δείξουμε πως γίνεται αυτό.

Γιατί, αν μπορούσες να έχεις άλλες δέκα γυναίκες, πραγματικά θα εξακολουθούσες να ασχολείσαι με αυτήν που σε πρήζει;

Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NeuroLinguistic Programming ή αλλιώς NLP) δημιουργήθηκε το 1973 ως μορφή ψυχοθεραπείας από τον ψυχολόγο δρα Richard Bandler και τον καθηγητή γλωσσολογίας John Grinder και έκτοτε, όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε αποτελεσματική ψυχολογική μέθοδο, άρχισε να εφαρμόζεται και σε άλλους τομείς όπως η παιδαγωγική, η εκπαίδευση και οι επιχειρήσεις.

Οι Bandler και Grinder απ`όσο ξέρω αντιμετώπισαν πολλές αντιδράσεις όταν πρωτοπαρουσίασαν το NLP γιατί ουσιαστικά βγήκαν και απέδειξαν πως προβλήματα που μέχρι τότε ( ή ακόμα και σήμερα) λύνονταν μόνο με μήνες ψυχανάλυση, υπάρχει τρόπος να λυθούν μέσα σε λίγες ώρες! Πολλοί στενόμυαλοι ψυχολόγοι φοβήθηκαν πως αυτό θα τους άφηνε άνεργους, αλλά ήταν απλώς ένα δείγμα του πόσο οι ανθρωποι φοβούνται το καινούριο. 

Το ΝLP ορίζεται ως " η μελέτη της δομής της υποκειμενικής εμπειρίας και του οτιδήποτε μπορεί να καταμετρηθεί από αυτήν" και βασίζεται στο αξίωμα πως κάθε ανθρώπινη συμπεριφορά έχει μια δομή και προκαλείται μέσω μιας συγκεκριμένης διαδικασίας.

Ουσιαστικά το NLP βασίζεται στην παρατήρηση της συμπεριφοράς των ΅πετυχημένων΅ ανθρώπων και πως μπορούν τα θετικά στοιχεία αυτής να ενταχθούν και στη δική μας συμπεριφορά προκειμένου να έχουμε παρόμοιες επιτυχίες, είτε αυτό αφορά τον επαγγελματικό, οικογενειακό ή αισθηματικό τομέα.

Με κατάλληλη χρήση της γλώσσας μπορούμε να εκμαιεύσουμε την διαδικασία με την οποία κάποιος σκέπτεται και νιώθει (αυτό ισχύει και για τον εαυτό μας ) και να του δείξουμε πως να ξεπεράσει τους περιορισμούς που τον εμποδίζουν να προχωρήσει στη ζωή του. Όπως ίσως καταλαβαίνεις, μοιάζει την "μαιευτική" μέθοδο που χρησιμοποιούσε ο Σωκράτης στις διδασκαλίες του !

Το πολύ θετικό επίσης είναι πως με το NLP δεν μπορείς να πείσεις κανέναν να κάνει κάτι παρά τη θέλησή του. Η μέθοδος της Έλξης συμπεριλαμβάνει αρκετές από τις τεχνικές του NLP προκειμένου να μπορείς να καταλαβαίνεις, με ευκολία και ακρίβεια, πως πραγματικά σκέφτεται η γυναίκα που επιθυμείς, και να την καθοδηγήσεις, όπως ο καβαλιέρος καθοδηγεί την ντάμα, στο να κάνει υπέροχα πράγματα μαζί σου !  

Αν ψάξεις στο ίντερνετ θα βρεις αρκετά βιβλία στα Ελληνικά σχετικά με το NLP και τους δημιουργούς του. Εγώ το πρώτο που διάβασα ήταν το "Απο Βατραχοι Πρίγκιπες" του Richard Bandler (Εκδόσεις Αλκυών) και το "Εισαγωγή στο Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό" των Joseph O` Connor & John Seymour (Aλκυών) το οποίο και συστήνω για αρχάριους.

Επίσης, έχω εντοπίσει και στην Ελλάδα εταιρίες που ασχολούνται με θέματαNLP όπως  Synolic, nlpingreece, Hellenic institute for NLP, δεν γνωρίζω λεπτομέρειες γι' αυτό για περισσότερες πληροφορίες απευθύνσου στους ίδιους.

ΣΑΓΧΑΝΟΣ ( Συνηθισμένος ΑΓΧωμένος ΑΝόητΟΣ )(AFC: Average Frustrated Chump)

Αν δεν έχεις κάνει ήδη το τέστ του σαγχάνου κατέβασε το κόμικ από έδώ.

ΦΙΛΟΑΓΝΟΗΤΗΣ (Boyfriend Ignorer)

Θα το λατρέψεις! Έχεις ποτέ ακούσει ποτέ τη φράση από γυναίκα που φλερτάρεις

«Λυπάμαι, αλλά έχω σχέση με κάποιον άλλον»;

Μάντεψε λοιπόν...!

Οι στατιστικές δείχνουν πως το 90% των γυναικών που έχουν σχέση ΔΕΝ είναι ευχαριστημένες απ` αυτήν και απλώς μένουν μαζί με τον φίλο τους εγκλωβισμένες, περιμένοντας πότε θα έρθει κάποιος καλύτερος. Aυτό ισχύει και για τους άντρες βέβαια, εννοώ πως αν παρουσιαζόταν κάποια καλύτερη από εκείνη που ήδη έχεις, θα την άφηνες να φύγει;

Φιλοαγνοητή ονομάζουμε οποιαδήποτε τακτική αποσκοπεί στο να διαγνώσουμε αν η γυναίκα που μας λέει ότι έχει φίλο είναι όντως ευχαριστημένη από αυτόν ή όχι.

Στην πιο απλή του εκδοχή πρόκειται για μια ειδικά διατυπωμένη ερώτηση νευρογλωσσικού προγραμματισμού χάρη στην οποία μαθαίνουμε αν τρέφει αρνητικά συναισθήματα για τον σύντροφό της.  Αν δεν τρέφει, δεν πρόκειται να δουλέψει, κι έτσι από ηθικής πλευράς το θέμα είναι εντάξει.

Λόγω όμως των στατιστικών που προανέφερα ο φιλοαγνοητής, αν χρησιμοποιηθεί σωστά, είναι πολύ ισχυρός!  Αν η γυναίκα που επιθυμείς βρίσκεται σε μια σχέση που στην πραγματικότητα την φθείρει, γιατί να μην την έχεις εσύ αντί για κάποιον που δεν την εκτιμάει;

Αν μέχρι τώρα ανησυχούσες μην τυχόν η γυναίκα που θέλεις έχει σχέση με άλλον άντρα, με τους φιλοαγνοητές θα πάψεις ! 

 


 
Αρχική   Αρχική 2   4 Μύθοι   Συχνές Ερωτήσεις   Ποιός Είμαι   Λεξιλόγιο Επικοινωνία  Downloads  Προϊόντα Βίντεο! Forum Σεμινάρια!
 

All Images, Text & Character Designs are the Property of Spyros Kontis ©2006*

 

Dating:! Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Χειρομαντεία: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
The Cube Game: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Crash And Burn:! Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Cold reading techniques: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Club Pickups Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Closing the Pickup: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Chick Logic: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Boyfriend Ignorer Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Bluto: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Blurring: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Bitch Shield: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Anti-Slut Defense: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Approaching Women Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Anti-player seduction: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Alpha-males: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Age of consent Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
mASF Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
alt.seduction.fast Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Three second Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Multiple long term relationships Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Mirroring! Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Managing her expectations Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Long term relationships (LTR) Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Low self esteem chicks Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Let`s just be friends Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
LJBF Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Lay report Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Kokology Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Kinesthetic Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Κιναισθησία Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Hypnosis Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Υπνωτισμός Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Hot babes (HB) Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Honey Bunny (HB) Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
GM-Style Pickups Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Βουτουπού (Βιρτουόζος του πεσίματος) Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Πέσιμο Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Της την πέφτω Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Grand Master Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Fool`s mate Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Gimmicks Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Fuck Buddy Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Cupid Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
The Four-Questions Game Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
FMAC (Find, Meet, Attract, Close) Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Field Reports Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Eye Contact (EC) Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Οπτική επαφή Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Empty-Netters Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Emotion Junkies Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Workplace PUA Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Ugly Girlfriend (UG) Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Tom Leykis Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Personality Tests Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Strawberry Fields Game Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Sexually Transmitted Diseases (STDs) Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Statement Of Intent (SOI) Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Social Proof Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Six-Questions Game Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Shit Tests Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
The Secret Slut Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Reverse Timetable Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Dealing With Resistance Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Handling Rejection Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
The Quarter Game Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Pickup Artist (PUA) Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Pivots Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Palm Readings Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
One-Night Stands (ONS) Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Online Seduction Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Oneitis Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
NLP/Patterns Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Newbies Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Negative Hits (Negs) Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Indicators Of Interest Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Seduction Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Speedseduction Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Ross Jeffries Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
David DeAngelo Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Steve P. Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Rasputin Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Dating guru Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Seduction guru Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Incredible connection pattern Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Juggler Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Νευρογλωσσικός προγραμματισμός Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Ραντεβού συμβουλές Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Dating advise Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Dating Tips Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Sex Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Σεξ Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Σεξουαλικότητα Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Ψυχολογία Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Καμάκι συμβουλές Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Ατάκες για καμάκι Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Φλερτ Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Flirting!Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Flirt Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Έρωτας Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Ερωτευμένος Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Ερωτική σχέση Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Ερωτικός δεσμός Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Μακροχρόνια σχέση Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Ερωτικός σύντροφος Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Σεξουαλικός σύντροφος Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Σύντροφος ζωής Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Ερωτοχτυπημένος Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Ελκύω Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Έλξη Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Γκόμενα!Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Γκόμενες Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Γυναίκα Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Γυναίκες Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Άνδρας Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Άνδρες Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Σχέσεις Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Ρομαντισμός Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Ρομαντική σχέση Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Σχέσεις των δύο φύλων Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Καρδιοκατακτητής Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Καζανόβας Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Δον Ζουάν Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Καψούρα Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Καψούρης Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Love doctor Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Doctor Love Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Αγαπογιατρός Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Seduction community Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Αγάπη Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Αγαπιέμαι Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
The Game Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Το παιχνίδι Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Style Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Persuation Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Πειθώ Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Meeting women Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Γνωριμίες Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Γνωριμίες στο διαδίκτυο Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Number close Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Kiss close Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Kiss Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Φιλί Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Φιλιέμαι Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
3s rule Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
ASF Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Neg Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
negging, neghits Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
NLP Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
SS Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Get laid Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Φιλία Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Φιλικός Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Φιλικά Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Πειράζω Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Ρίξιμο Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Ρίχνω γυναίκες Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Πώς πέφτουν οι γυναίκες Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Τι θέλουν οι γυναίκες Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Πως να ρίξετε μια γυναίκα Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Προσελκύω γυναίκες Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Αντίθετο φύλο Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Συμβουλευτική σχέσεων Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.AFC—noun [average frustrated chump]: Ross Jeffries.Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
AMOG— 1. noun [alpha male of the group or alpha male other guy]:Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
01d_Dog. outalpha. Tyler Durden.ANCHOR— Richard Bandler and John Grinder. Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
ASD—noun [anti-slut defense]:Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
BF DESTROYER—noun [boyfriend destroyer]: BITCH SHIELD— Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
BLUR—Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
BUYING TEMPERATURE—Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
CALIBRATE—v Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
CAVEMAN—v Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
CHICK CRACK— Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
COCKBLOCK—Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
CRASH AND BURN—Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
DAY TWO—a first date. Also: second meeting. Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
DHV—noun or verb [demonstration of higher value]: a routine Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
DOGGY DINNER BOWL LOOK—Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
ELICIT VALUES—Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
FALSE TAKEAWAY-see takeaway.FALSE TIME CONSTRAINT-see time constraint.Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
FB—noun [fuck buddy]: FIELD—Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
FIELD REPORT—Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
FIELD TEST—Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
FLAKE—Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
FLUFF—Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
FMAC—Mystery. MethodFRAME Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
FREEZE OUT—Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
FULL-CLOSE—Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
GROUP THEORY—Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
HB —noun [hot babe]: Aardvark.Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
HIRED GUNS —noun: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
HOOK POINT— Style.Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
INSTANT DATE—Mystery.Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
IOI—noun [indicator of interest]: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
IVD—noun [interactive value demonstration]: a short routine intended to hook 
the attention and interest of a woman one has just met by teaching her some-thing
about herself. Origin: Style. Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
KINO—verb [from kinesthesia, noun]: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
KISS-CLOSE—makeout. Also: k-close or *close. Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
LJBF—verb or adjective [let's just be friends]: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
LMR-noun [last minute resistance]: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
LSE-adjective [low self-esteem]: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
LTR—noun [long-term relationship]: a girlfriend. Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
MANAGE EXPECTATIONS-v Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
MLTR-noun [multiple long-term relationship]: Svengali. Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
MM—noun [Mystery Method]: a school of seduction started by Mystery that fo-cuses
on indirect group approaches. Origin: Mystery. Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
MODEL— Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
MPB—noun [male pattern blindness]: Vincent. Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
MPUA—noun [master pickup artist]: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
MYSTERY'S LOUNGE-Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
NEG—noun: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
NEWBIE MISSION-noun: fear of approaching women. Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
NLP —noun [neuro-linguistic programming]: a school of hypnosis Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
NONVERSATION—noun: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
NUMBER-CLOSE—1. verb: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
OBSTACLE—noun: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
ONE-ITIS—noun: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
OPENER—Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
OUTALPHA-verb; see AMOG.Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
PAIMAI--noun [pre-approach invitation, male approach invitation]: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
PATTERN—noun: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
PATTERN INTERRUPT—noun: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
PAWN—1. verb: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
PEACOCK—verb: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
PHASE-SHIFT—verb: tΛέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
PIVOT—noun: wingwoman.PROXIMITY ALERT SYSTEM-noun: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
PUSH-PULL—noun: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
RAFC-noun [reformed average frustrated chump]: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
REFRAME—verb: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
ROUTINE—noun: ESP value-demonstration. Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
RSD— noun [Real Social Dynamics]: Papa and Tyler Durden. Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
SARGE—1. verb: to pick up women, Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
SARGER—Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
SECOND MEETING—noun: a first date. Also: day two.SET—Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
SHB—noun [super hot babe]: a Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
SHIT TEST—noun: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
SHOTGUN NEG—noun: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
SNIPER NEG—noun: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
SOI—noun [statement of intent or show of interest]: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
SS—noun [Speed Seduction]: an NLP-based school of pickup founded by Ross
Jeffries in the 1980s. Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
STALE—verb or adjective: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
STYLEMOG—Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
SUBCOMMUNICATION—noun: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
SUPPLICATE—verb: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
SYNESTHESIA—noun: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
TAKEAWAY—noun: false takeaway.TARGET—noun: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
THREE-SECOND RULE—noun: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
TIME CONSTRAINT-nown: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
TIME DISTORTION— Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Also: future pacing or future events projection.TRANCE WORDS— Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
TRIANGULAR GAZING— Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
WBAFC—noun [way-below average frustrated chump]: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
WING—noun: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
WINGWOMAN-noun: see pivot. Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
WOOD— Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
YES-LADDER—noun: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.
Λύκος:Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.

Πρόβατο:Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.

Swingcat:Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.

Thundercat: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.

David Shade: Λέξεις κλειδιά από την pick up και seduction κοινότητα.