ΔΩΡΕΑΝ e-Περιοδικό "Eλξη"

Συμπλήρωσε κι ΕΣΥ ΤΩΡΑ το e-mail σου στην παρακάτω
φόρμα εγγραφής και θα λαβαίνεις κάθε δύο μέρες
εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το e-Περιοδικό "Eλξη" με βήμα-βήμα
οδηγίες για το πως μπορείς άμεσα να αυξήσεις
την επιτυχία σου με τις γυναίκες !

Εγγυώμαι ότι η διεύθυνσή σου δεν θα χρησιμοποιηθεί για οποιο-
δήποτε άλλο σκοπό κι ότι θα παραμείνεις 100% ανώνυμος. 

ΑΡΧΙΚΗ     ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ    4 ΜΥΘΟΙ     ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ     ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ     ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
DOWNLOADS    ΠΡΟΪΟΝΤΑ     ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ     FORUM     ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ !     ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ !
ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΦΛΕΡΤ-ΝΕΥΡΟΓΛΩΣΣΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ

INDEX & DISCLAIMER


ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΟΛ' ΑΥΤΑ !ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΝΤΗΣ

Ο δημιουργός του ιστότοπου.

Οκ,  το επάγγελμα μου είναι εικονογράφος,αλλά μάλλον είσαι εδώ γιατί θα σε ενδιέφερε το ιστορικό μου με τις γυναίκες και πως έμαθα όσα είμαι πρόθυμος να μοιραστώ μαζί σου.

Λοιπόν, ας πούμε ότι στο λύκειο ήμουν ντροπαλό παιδί και με τα κορίτσια κόμπλαρα, ενώ κάποιοι συμμαθητές μου είχαν κοιμηθεί με τη μισή τάξη. Με τις γυναίκες σοβαρά άρχισα να ασχολούμαι από τα 18 και μετά. Στα 22, καθώς τελείωνα τις σπουδές μου στη γραφιστική, βίωσα με ένα κορίτσι κάτι που τότε νόμιζα πως ήταν έρωτας, ενώ στην πραγματικότητα ήταν αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ναι, είχε πολύ ελκυστική εμφάνιση (ή τουλάχιστον έτσι την έβλεπα εγώ τότε), αλλά όλη της η συμπεριφορά έδειχνε πως ήταν απαίσια. Εγώ όμως δεν δεχόμουν να το δω και πίστευα πως αν συνέχιζα να είμαι υπομονετικός και ανεκτικός μαζί της τότε κάποια στιγμή θα την έκανα «να καταλάβει» και να αλλάξει. Έτσι, μέχρι που έψαξα να της βρω δουλειά, για την οποία καταχάρηκε και μετά ξαφνικά άρχισε να με αποφεύγει. Στη δουλειά της δεν μπορούσα να της μιλήσω, μου έλεγε να την πάρω τηλέφωνο σε ώρες που δεν το σήκωνε, έλεγε πως θα πάρει εκείνη και δεν έπαιρνε, όταν πετύχαινα κάποιον σπίτι της μου έλεγαν πως είχε βγει με φίλους, και για ένα μήνα δεν είχα ιδέα τι συνέβαινε. Όλη αυτή η κατάσταση με εξαγρίωσε τόσο που το στομάχι μου έσπασε !!!

Τελικά κάποια στιγμή την ανάγκασα να με δει, εξηγώντας της πως με είχε ταλαιπωρήσει πολύ, πως εξαιτίας της απέκτησα έλκος και πως είμουν σε κακό χάλι και απαιτώντας εξηγήσεις για τον τρόπο που μου φέρθηκε. Πήρε ένα απαθές ύφος και μου είπε «Δεν καταλαβαίνω. Εγώ ποτέ δεν είπα πως νοιάζομαι για σένα.» Ευτυχώς σε κείνο το σημείο κατάλαβα πως το καλύτερο που είχα να κάνω ήταν απλώς να φύγω και να μην την ξαναδώ. Βέβαια, το στομάχι μου πήρε δύο χρόνια για να διορθωθεί τελείως κι αυτό με οδήγησε για ένα διάστημα στο να έχω πολύ κακή γνώμη για τις γυναίκες γενικότερα, και πως, για να προστατέψω τον εαυτό μου από το να την ξαναπάθει, έπρεπε κι εγώ να το παίζω «σκληρός». 

Για ένα διάστημα υιοθέτησα ένα στυλ του να είμαι απότομος, και να παριστάνω τον "πολλά βαρύ". Το περίεργό στην όλη υπόθεση ήταν πως για κάποιο λόγο αυτό τράβαγε περισσότερες γυναίκες κοντά μου, αλλά εγώ ένιωθα χάλια καθώς το να  παριστάνεις κάτι που δεν είσαι απαιτεί τεράστια  σπατάλη δυνάμεων.

Μετά ήρθε ο στρατός, όπου η συμβίωσή μου με τόσους άντρες με έκανε να καταλάβω πως δεν ήμουν ο μόνος με παρόμοια προβλήματα, κι αυτό με ηρέμησε αρκετά.

Αλλά βλέπεις, με τον στον τρόπο που είναι διαμορφωμένη η ζωή μας σήμερα, ένα μεγάλο πρόβλημα φαινόταν άλυτο: Που βρίσκεις γυναίκες;

Εννοώ, αυτό δεν είναι δύσκολο την περίοδο του λυκείου και στη συνέχεια των σπουδών, γιατί το σχολικό και πανεπιστημιακό περιβάλλον ευνοεί τις γνωριμίες και την ανάπτυξη των σχέσεων (αν και έχω ακούσει πολλούς να παραπονιούνται πως όλες οι συμφοιτήτριές τους έχουν ήδη φίλο), αλλά μετά; Ψάχνεις ή πιάνεις δουλειά, έχεις ελάχιστο χρόνο ή χρήματα για να βγαίνεις και ενώ βλέπεις τις γυναίκες να κυκλοφορούν διαρκώς γύρω σου, στο δρόμο, στο σουπερμάρκετ, οπουδήποτε, διαπιστώνεις πως είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσεις πρόσβαση σε κάποια που πραγματικά να σου αρέσει, εκτός κι αν σταθείς «τυχερός».

Το σημαντικό μετά το στρατό ήταν πως είχα πάψει να πιστεύω πως όλες οι γυναίκες είναι κακές. Τώρα πίστευα πως αυτό ίσχυε κυρίως για τις όμορφες. Προκειμένου λοιπόν να μην ανέχομαι τις βλακείες της καθεμιάς επειδή είχε ωραία πόδια, απευθυνόμουν σε γυναίκες που δεν μου άρεσαν πραγματικά, γιατί τουλάχιστον αυτές δεν με ταλαιπωρούσαν.

Πάντως η αλήθεια ήταν πως είχα αρχίσει να υποψιάζομαι πως κάτι πρέπει να έκανα εγώ λάθος. Κατά 
βάθος δεν πίστευα πως δεν υπάρχουν και όμορφες γυναίκες με καρδιά αλλά για κάποιο λόγο δυσκολευόμουν να τις βρω. Κι άρχισα ν` αναρωτιέμαι, μήπως τελικά, με κάποιο τρόπο που δεν συνειδητοποιούσα, ήμουν εγώ που προσέλκυα λάθος γυναίκες;  

Κάποια στιγμή, παρακολούθησα ένα σεμινάριο λειτουργίας του εγκεφάλου της μεθόδου Silva από τον δρα Σωτήριο Χρονόπουλο, το οποίο ήταν καθοριστικό στην βελτίωση του τρόπου που έβλεπα τον κόσμο, καθώς μου αποκάλυψε αρκετά για το πως λειτουργούν τα πράγματα μέσα μου και για το πως σκέφτονται οι άνθρωποι γενικότερα. Εκεί, κάποιος συμμαθητής μου μού είπε πως είχε ακούσει ότι στο εξωτερικό εδώ και κάποια χρόνια γίνονταν εξειδικευμένα σεμινάρια για άντρες βασισμένα σε νευρογλωσσικό προγραμματισμό για το πως να έχεις όποια γυναίκα θέλεις ! Μου φάνηκε διασκεδαστικό αν και κάπως παράλογο, καθώς αδυνατούσα να πιστέψω πως είναι δυνατόν να υπάρχει η χρυσή συνταγή, ιδίως όταν κι άλλοι φίλοι μου ψυχολόγοι με σπουδές στην Ευρώπη και την Αμερική, δήλωναν άγνοια στο πως γίνεται κάτι τέτοιο και τι αποτελέσματα έχει. Όμως, το έψαξα, διδάχτηκα τη μέθοδο των Δημιουργών Έλξης, την έβαλα σε εφαρμογή και μέσα στους πρώτους έξι μήνες γνώρισα όσες γυναίκες δεν είχα γνωρίσει τα προηγούμενα πέντε χρόνια, και μάλιστα πολύ ποιοτικότερες τόσο σε εμφάνιση όσο και σε χαρακτήρα από όσες υπήρξαν στο παρελθόν ! Κι όχι μόνο αυτό αλλά κάνοντας πράγματα που όλη μου τη ζωή θεωρούσα αδύνατον να γίνουν! Με τον τρόπο που βλέπω τα πράγματα τώρα οποιαδήποτε ωραία γυναίκα κυκλοφορεί έξω μπορεί να αποτελέσει υποψήφια ερωμένη ή και παραπάνω αν αποδείξει πως το αξίζει. Αρκεί να την επιθυμώ πρώτα εγώ...

Γι αυτό και δεν μ`ενδιαφέρει αν είσαι παρθένος, αν είσαι ντροπαλός, αν οι σχέσεις σου με τις γυναίκες είναι κακές και θέλεις να βελτιωθούν ή αν είσαι κάποιος που τα πάει καλά και θέλει να τα πάει ακόμα καλύτερα. Έχω περάσει από εκεί που βρίσκεσαι, και ξέρεις κάτι; Ο γρίφος των σχέσεων των δύο φύλων έχει λυθεί !

 

 

«Πως να έχετε όποια
γυναίκα θέλετε !
(χωρίς να παρακαλάτε,
να την πληρώνετε ή να
την πληγώνετε)»

Μπορείς κι ΕΣΥ να
κερδίζεις με το
γυναικείο φύλο !
πάτησε ΕΔΩ.

 

ΝΕΟ!
DVD «Η Δύναμη
Της Έλξης !»


Πως να γνωρίζεις
γυναίκες παντού
και πάντα !
Κάνε κλικ ΕΔΩ !

 
 
Αρχική   Αρχική 2   4 Μύθοι   Συχνές Ερωτήσεις   Ποιός Είμαι   Λεξιλόγιο Επικοινωνία  Downloads  Προϊόντα Βίντεο!
Forum Σεμινάρια!
 

All Images, Text & Character Designs are the Property of Spyros Kontis ©2006*